Nawigacja : Strona główna Gastronomia

Szukaj wyrażenia:

Województwo:

Szukaj

Catering - bankiety, szkolenia, konferencje


Top

FIESTA Catering Informacje

Nasza oferta: Przedstawione menu jest jedynie niewielka częścią tego  co możemy Państwu zaproponować. Prosimy o kontakt w celu stworzenia indywidualnej oferty   Przekąski zimne: Camembert le restique z konfiturą jagodową Mini vol-Au-Ventsy z pasztetem francuskim i winogronem Mini quiche z mozarellą i suszonymi pomidorami Łosoś z musem awocado i filetem z grapefruita w zielonej tortilli Kanapki dekoracyjne na bazie bułki bagietki Terina z kurczaka nadziewana winogronami i pomarańczami Glazurowane szparagi zielone zawijane w pieczony rostbef  Carpaccio ze świeżego marynowanego łososia z sosem kaparowym Szynka w cieście francuskim podana z sosem żurawinowym Sałatka nicejska z tuńczykiem i fasola szparagową Sałata radiccio z marynowanymi ośmiorniczkami w czerwonym winie i sosem z ostrej czerwonej papryki Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, ananasem z serem  camembert i sosem ananasowym Sałatka ze świeżego szpinaku z bekonem i kozim serem camembert Dania na ciepło: Wybrane z naszego menu…   Quesadilla z serem cheddar i pikantną salsą Frankfurterki białe zapiekane z prawdziwkami Mini szaszłyki wieprzowe z suszonymi owocami Śliwka suszona zawijana w boczek Kurczak po neapolitańsku  w sosie pomidorowym z oliwkami i  kaparami z parmezanem Meat boulle z sosem paprykowo-cebulowym Wieprzowina z warzywami i groszkiem orientalnym w sosie śliwkowym Curry z kurczaka z mleczkiem kokosowym Rosół z gniazdami makaronowymi z kostką marchewki i selera Krem z pomidorów z Pesto i parmezanem Gulaszowa węgierska Zupa cebulowa z grzankami ziołowymi Piersi kacze w delikatnym sosie winogronowym Filet kurczaka pieczony z suszonymi pomidorami i oliwkami Diabeł morski w sosie maślano- cytrynowym z piernikową posypką Polędwiczki wieprzowe pieczone z sosem tymiankowym Desery: Mini sweets Szaszłyki owocowe Mini babeczki Mini Macaroons Sakiewki makaronowe z serem gorgonzola i gruszką na emulsji waniliowej   Ciasto nugatowe „Praline Crunch”  Ciasto „Black Forest” z owocami leśnymi i kremem Tarta „ 3 czekolady” gorzka, mleczna i biała Tarta z owocami leśnymi Owocowe segmenty aranżowane na tacy Przygotowujemy również menu na specjalne okazje: Bankiety Koktajle Szkolenia, konferencje Imprezy plenerowe Przyjęcia weselne Przyjęcia tematyczne Przyjęcia domowe Nasza wyobraźnia i kreatywność pozwala oferować rozwiązania dzięki którym imprezy stają się niepowtarzalnymi wydarzeniami.

Top

DANE FIRMY

Adres: FIESTA Catering
ul Bema 57a
01-244, Warszawa

Godziny otwarcia biura
pn-pt: 10:00-18:0
sb: 10:00-18:0
nd: 10:00-18:0

Tel.Tel.
501 14922722 8629375